ترک سیگار

طبق تحقیقات ۷۰ درصد سیگاری‌ها تمایل به ترک سیگار دارند . اما چرا همه مصرف کنندگان اقدام به ترک نمی‌کنند و تنها بین ۶ تا ۳۰ درصد افرادی که اقدام به ترک می کنند ، موفق به ترک طولانی‌ مدت می‌شوند.

اعتیاد به مصرف سیگار مشکلی قابل درمان اما سختی است . برای آنکه در ترک سیگار موفق شوید ، به عوامل زیادی باید توجه کنید، همه جوانب را باید بسنجید. حتی ممکن است در این راه چندین بار شکست بخورید اما بالاخره راه پیروزی را پیدا می کنید . اگر هنوز تصمیم به ترک نگرفتید و یا بعد از چند با تلاش شکست خورده اید بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید .
درمان‌های روانشناختی مدونی برای ترک سیگار و دیگر مواد اعتیادآور طراحی شده‌اند که همه بر مبنای تحقیقات علمی استوار هستند . اکثر این برنامه‌ها روش‌ها و تکنیک‌های مشابهی دارند . مثلا یکی از این تکنیک‌ها کنترل محرک است . شما مطمئنا بعد از ترک مصرف سیگار دچار وسوسه می‌شوید . اما این وسوسه بی دلیل نیست، بلکه یک محرک بیرونی یا درونی وجود دارد که وسوسه را در شما راه می‌اندازد.
روانشناسان به این محرک‌ها راه‌انداز می‌گویند ، در این تکنیک شما باید راه‌اندازهای خود را شناسایی کنید و قبل از آن که وسوسه شما را راه بیاندازند آن‌ها کنترل کنید.
روش دیگر از تکنیک‌های روان‌شناختی جایگزین کردن پاسخ است . برخی مواقع راه اندازها قابل کنترل نیستند ، اما می‌توانید در این مواقع رفتار دیگری را به جای سیگار کشیدن بعد از این راه‌اندازها انجام دهید، تا بدن شما این رفتار را کم کم جایگزین سیگار کشیدن کند. آدامس جویدن، نوشیدن مایعات، تنفس عمیق، آرمیدگی عضلانی و یا ورزش کردن می‌تواند در این مواقع پاسخ‌گو باشد . اما همه این راه حل ها مستلزم حل کردن علل روانی و مقابله با فشار روانی بازگشت به نیکوتین است و البته کمک گرفتن از مشاور به شما کمک خواهد کرد دراین راه سخت موفق حرکت کنید .

ترک سیگار

همین الان آنلاین نوبت بگیرید

برای اطلاعات بیشتر به صفحه رزرو وقت ملاقات مراجعه نمایید